Започва изграждането на ВиК мрежата в кв.“Кулата“ и кв.“Крайречен“

От понеделник, 1-ви август, 2016 г. стартират строително-монтажните работи по изграждането на водопроводната и канализационната мрежа на кв.“Кулата“ в Казанлък.

Дейностите ще стартират от ул.“Тюлбенска“ в участъка между ул.“Люлякова градина“ и ул.“Капитан Петко Войвода“. Призовават се живущите в района да не паркират личните си МПС в указания участък. Гражданите ще бъдат своевременно уведомявани за последователността на изпълнение на строително-монтажните работи.

С това община Казанлък започва изпълнението на проект „Изграждане на водопроводна и канализационна мрежа в кв.“Кулата“ и в кв.“Крайречен“, безвъзмедно финансиран от ПУДООС към МОСВ. Проектът е на обща стойност 1 987 049,40 лв. с ДДС и ще бъде реализиран до края на 2016 г.

Община Казанлък финансира със собствени средства строителния и авторския надзор – неразделна част от инвестиционния процес.

Приканваме всички живущи в двата квартала да оказват съдействие на изпълнителите на проекта и на всички контролни органи, ангажирани с реализацията му.

 

Пресцентър на община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram