Общински служители откликнаха на граждански сигнал чрез сайта на „ПРЕСС ТВ“

За счупени клони на дърво, възпрепятстващи движението на МПС в едното платно по пътя с. Бузовград – Казанлък, съобщи в сайта на Телевизия „ПРЕСС ТВ“ зрител, който изпрати и видеоклип от личния си телефон.

След като екип на телевизията и радио „Вис виталис“ алармира за сигнала общинска администрация, служители на звено „Екология“ и „Озеленяване“ направиха проверка на място. Счупен клон на ябълка е предизвикал неудобството за движение на автомобилите, са установили общинските служители. След като е престоял почти четири часа на пътя, клонът е остранен, а в утрешния ден самото дърво ще бъде подрязано, за да не бъдат предизвикани подобни инциденти в бъдеще време. Близо до почупената ябълка казанлъшките еколози са се натъкнали на сухо дърво, което също ще бъде отстранено. Това съобщиха от пресцентъра на Община Казанлък за новините на радио „Вис виталис“.

При подобни нередности, за добри и лоши новини, изпращайте своите репортерски находки на сайта на телевизия „ПРЕСС ТВ“ – www.presstv.bg. Така и повече хора ще научават за случващото се в нашия град и региона на Казанлък.

М. Тонева

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram