Десислава Величкова сменя Петър Дочев като старши наставник на казанлъчанки

Десислава Величкова ще води женския отбор на „Казанлък”. Новината съобщи изп. директор на клуба Деко Григоров , който по време на провеждащата се в Казанлък балканиада за момчета до 16 години представи новата треньорка на женския ни състав.
Величкова се  е занимавала  с волейбол през целия си живот. Играла е в Германия и Италия, дълги години е била част от националния отбор на България. Първи стъпки в треньорската кариера прави в Германия, когато тренира сборния отбор в Шверин (подобен на Олимпийското звено у нас, с което тя успешно работи в последните години ).
Ще направим отбор от млади състезателки, които ще развием, казва Десислава Величкова.
Новите състезателки в отбора ще бъдат представени, когато подпишат официално договорите с „Казанлък“. Съставът ще бъде изцяло изграден от млади кадри, някои от които ще бъдат привлечени отвън, потвърждава новият треньор. Амбициите и този сезон са високи. С повече търпение, ще зарадваме публиката с един добър отбор, категорична е новата наставничка на казанлъчанки.
В понеделник женският тим от зала „Багира“ ще замине на първия си подготвителен лагер край морето преди началото на новия сезон.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram