Социалистите в Мъглиж настояха за нов дух и нова енергия

Мъглиж. „Нов дух и нова енергия да има на Конгреса на 27 юли”, това изведе дискусията по време на общинската конференция на БСП в Мъглиж. Социалистите заръчаха на гостите – Станимир Стефанов, координатор за област Стара Загора, Васил Самарски – председател на Областния съвет и Атанас Пъдев – народен представител, желанието им да достигне до Конгреса. Социалистите се събраха да разискат предстоящия избор на председател на 27 юли. Дискусията премина през анализ на резултатите на евровота до политиката за лидерство, която трябва да се води в Българската социалистическа партия. Конференцията издигна шестима кандидати за председателския пост. Това са Драгомир Стойнев, Красимир Янков, Николай Малинов, Янаки Стоилов, Михаил Миков и Мая Манолова.

***

Павел баня. Разширеният пленум на БСП в Павел баня реши делегатите на 48 Конгрес да разгледат кандидатурите за председател на НС на БСП Михаил Миков, Мая Манолова, Драгомир Стойнев, Корнелия Нинова, Янаки Стоилов и Красимир Янков. Общинска конференция ще бъде свикана на 16 август, за да номинира социалисти за 43 НС.

***

Гълъбово. В Гълъбово социалистите решиха делегатите на Конгреса Румен Янков и Радостин Райчев да гласуват за номинацията на Драгомир Стойнев за председател на БСП. Разширеното заседание на Общинския съвет на БСП дискутира имената и на Янаки Стоилов, Корнелия Нинова, Николай Малинов и Красимир Янков.

 

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram