Разказ по картинка: Само за спецове по жестомимичен превод!

След като Зам.-председателят на Общинския съвет седна на зам.-кметското  място по време на последното заседание на Общинския съвет, журналистите забелязаха и се наслаждаваха дълго време на странни физиономии на Драгомир Петков.

Отскоро отново банкер, и пак отскоро в ролята на заместник на първия сред равни в местния парламент, по време на сесията, първоначално Петков стартира любовен разговор с харизматичната зам.-кметица Лилия Цонкова. Тя самата беше уловена от репортери и фотографи в доста весели моменти по време на дневния ред на предишно заседание. Тогава се хилеше безметежно, докато старейшини задаваха важни въпроси от трибуната за огромния дълг на Общината.

В последствие на юлското заседание и по време на изказвания на негови колеги Петков жестомимираше често на официалните коментари на старейшини, взели думата.

По някое време очевидно му стана скучно и проведе няколко неслужебни разговори с не по-малко изразни средства на лицевите мускули. Интересен тест за спецове по физиогномика.

За обикновените простсмъртни, просто израз на отчайваща скука.

Очакваме в понеделник дали Драгомир Петков ще се курдиса отново при изпълнителната власт, при зам.-кметовете и какви ще бъдат многозначителните му коментари, изписващи се чрез лицевата му морфология.

124567812Zaglavna

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram