Общината си измисля подписка, за да поваля липи?

Общинският пиар Юлия Младенова отказа днес категорично да предостави на Медийна група „Вис виталис” подписката от живеещите в блок 1 на ж.к.”Васил Левски”, на основание на която бяха отсечени липите в района.

На 30 юни общинската сеч повали няколко многогодишни липови дървета пред този блок, а на наш човек на мястото на рязането беше уверяван от еколога от Община Казанлък Димир Говедаров, че хората настоявали чрез подписка за събарянето им. Самият Говедаров обясни, че той лично е събирал подписите, а причината за премахването на липите била, че корените им повдигнали плочките, а короните им хвърляли сянка чак до 4 етаж на блока. Неколкократно изискахме от Младенова да ни покаже подписката, а Говедаров обеща да съдейства за изваждането й на светло на вниманието на читателите ни, но твърдият отказ днес буди остро съмнение в нейното съществуване.

Вероятно подписка изобщо няма, тъй като живещи в 1-ви блок в „Западното” и в редакцията на пресгрупата и в социалните мрежи твърдо заявиха, че подписи не са полагали под никакво искане за премахване на дърветата.

Госпожо Младенова, покажете ни подписката, молим. Ако въобще има такава или пак лъжете казанлъчани!?

11653384_1005868626099340_1879643821_n

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram