Има или няма ?

След смяната на директора на строителното не е ясно дали няма да има нулев прием там за настоящата учебна година! 3 дни преди първият учебен ден ще стане ясно ще има ли ученици и паралелки в ПГ по Строителство в Казанлък. В общи линии това гласи отговорът на РИО Стара Загора, на отправен от медията ни въпрос: Има ли закрити паралелки и какъв е приема на ученици за настоящата учебна година?

През месец май т.г. изненадващо директорът Цветан Павлов, бе освободен от длъжност в училището, като на негово място бяха временно назначени други директори.

Официално от РИО не потвърждават дали наистина няма да има нови ученици през настоящата  учебна година и дали няма да се съкращават паралелки. Според осъщественият държавен план-прием местата на учениците се утвърждават в срок 12.09.2016. пише в отговора на РИО.

При всички случаи ръководството на училището, обаче, се предполага, че трябва да е наясно, какъв е към настоящия момент интересът на ученици да учат там, което е свързано и с определянето на графици за самите учители, които надали, ще бъдат направени три дни след първия учебен ден!

Снимка:  Писменият отговор на РИО – Стара Загора

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram