Закопчаха бивш биг брадър заради хазарт

Бивш участник в телевизионното реалити шоу Биг Брадър е бил задържан за организирането на нелегални хазартни игри и залагания, спецакцията с участие на служители от териториалната служба „Борба с организираната престъпност“ се е провела на 14 юли в миньорския град Гълъбово.

На място са били установени 11 участници в залаганията, белезниците са щракнали около китките на 34 -годишния местен жител Панайот Кючуков.

От ОД на МВР – Стара Загора уточняват, че имало данни незаконната дейност да се извършва от края на 2016 година.При извършените процесуално-следствени действия са иззети множество тестета карти, чипове, зарове, куфари, съдържащи пособия за хазарни игри, пари и др.

Образувано е било досъдебно производство за престъпление по чл. 327, ал. 1 от НК, а Кючуков е бил отведен за 24 часа в РУ «Полиция“ – Гълъбово.

На този етап няма повдигнати все още обвинения, няма и мерки за неотклонение по разпореждане на прокуратурата. През почивните дни са били проведени множество разпити , включително и пред съдия, уточниха запознати с разследването.

34-годишният Панайот Кючуков нашумя с участието си в Биг Брадър през 2012 години, тогава той се сдоби с прозвището Пацо.

В последствие младият мъж направи куп публични изцепки, хвалейки се със славата си сред нежния пол, където завоеванията му за сравнително кратък период от време надхвърлили 600 бройки.

От няколко години мъжът е назначен за ръководител на общински дневен център за деца и младежи с увреждания.

Според служителите в социалното заведение шефът им в понеделник бил на работа, но се намирал извън службата и не носел мобилния си телефон.

Христо Христов – Монитор

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram