Новини от вас: Правителствата са ни зле, а народа как да е?!

Съпричастен съм към скръбта на сем.на Алекс.

Не оправадам постъпката на другите. Всичко това е хулиганство!!

Утре ако убият някое циганче ще си затворите очите и ще пишете пак някоя глупост вместо наистина да разгледате какво се случва….да държите ни в течение на нещата ок, но нямате право като редакция да пишете така че да насърчаеате народа един срещу друг!!!

Аз работя, плащам данаци като всички живея в България, защото съм бил и на вън и съм казвам „отивам си в България“ Бог ние създал равни, но по време на стоежа на кулата той разделил езиците зада не могат да се разбират(говорим) така че неможе да пишете така че утре аз излезна на разходка със семеиството и група вандали надрусани българчета ни пребият…… Дори няма да се спомене за това.

Наистина вършете си работата с която сте се хванали.

Правителствата са ни зле, а народа как да е?!

Вижте колко беден народ има и от българи и от цигани. Аз лично съм давал хранна на просяк българин докато миновачи го подминаваха. Веднъж възрастна дама обикаля в заведението с една роза цел някой да я купе за левче даси вземе хляб. Всички извръщаха глави. Аз когато и дадох 5 стоят и ме гледат!!!

Така че недеите не нахъсваите народа….достатъчно е трудно.

Ето ви една тема за развиване….. Първо да обиколите заводите при какви условия на труд работят хората. Давам пример Аркомат България к-к. В тия горищини хората припадат и защо никой не поглежда това? Колко смъртни случая съм чувал наред с тях и други заводи. Друга тема плащаме винетки, данъци, застраховки на автомобилите. Някога налагало ли ви се е да обиколите селата от Мъглиж нататък?! Пари за ремонти взети за пътищата а ние си трошим колите!!!!!

Ето това са теми по вълнуващи вместо да нахъсвате…….пак казвам мойте саболезнования за Алекс. На всеки може да му се случи

Стефан Стефанов

бел.ред. Стефан Стефанов изпрати клипът с думите: Ето ви!!! Да видим как ще реагирате на това.

Редакцията публикува клипът без коментар и без редакция.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram