ДЕКЛАРАЦИЯ НА МО НА БСП-СТАРА ЗАГОРА

Тиражираната вчера в медийното пространство стара декларация срещу единодушно номинирания от нас кандидат за председател на БСП – Красимир Янков, е поредната акция, зад която стоят хора, които вече са извън БСП, а когато инициираха тази декларация работеха за „проекта“ АБВ.

Желанието да се дискредитира авторитета на Красимир Янков, като представител на ИБ на БСП, отговарящ за област Стара Загора, а сега и като номиниран за кандидат за председател на БСП на предстоящия конгрес на 27 юли, е част от продължаващите опити за деструкция на партийната ни организация, както с външен натиск, така също и от страна на малцина останали в нашите редици единомишленици на Евгени Желев, Трифон Митев и Илия Златев.

Искаме БСП да е единна и сплотена и няма да допуснем отново провокации и интригантство! Красимир Янков е достоен наш другар, притежаващ опита и качествата да заеме поста, за който получи подкрепата ни, и неговата репутация е безукорна. Пожелаваме му успех и стоим до него в предстоящите за партията и обществото ни събития.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram