Позиция на „Би Би Си Кейбъл” ООД

Позиция във връзка с разпространявани информации свързани с Би Би Си Кейбъл бе разпространена до медиите. В нея се казва:

„В последните няколко седмици сме свидетели на арогантна, агресивна и злонамерена кампания срещу „ Би Би Си Кейбъл“ ООД, която се изразява в разпространение на неверни, зловредни и нямащи нищо общо с действителността слухове. Тиражираните информации от наши конкуретни не са нищо повече от нечестна игра за печелене на клиенти с удари под кръста. Поради зачестилите ваши въпроси, свързани с нелоялни печелене на нови абонати, чрез посещения по домовете, с фалшиви, подвеждащи и некоректни оферти, сме длъжни да заявим следното:

„Би Би Си Кейбъл“ ООД е фирма, която вече 10 години стабилно стои на казанлъшкия пазар и има своите повече от добри позиции.

Ние ще продължим да предлагаме качествено и най- бързо обслужване, на цени, без аналог по отношение на брой на ТВ- канали и скорост на интернет.

„Би Би Си Кейбъл“ е фирма, за която доволните клиенти са най- важното нещо. Ето защо ние години наред сме сред дружествата с най- щедра фирмена политика по отношение на обществени каузи и насърчаване на наши клиенти.

Това доверие ще продължим да пазим и утвърждаваме и с поредица инициативи и жестове към общината, където живеем и работим и към вас, нашите клиенти, през тази 10-та година на партньорство и доверие, която ще отбележим подобаващо от началото на есента“

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram