Нова организация на движението в Казанлък

Проектантски колектив от „Булпроект“ EООД с ръководител Пламен Буланов представи в Община Казанлък доклад на идеен проект за „Актуализация на плана за организация на движението в гр. Казанлък“.

Проектът се разработва по задание на Община Казанлък, като основната му цел е подобряване на транспортно-комуникационните характеристики на централната градска част на Казанлък и оптимизация на организацията на движението. Фирмата „Булпроект“ ЕООД бе избрана след проведена обществена поръчка за изпълнител на тази дейност.

Проектът бе представен пред Общинската комисията по организация и безопасност на движението, Комисията по устройство на територията, инфраструктура строителството и транспорт и Комисията по сигурност, обществен и екологичен ред в Общински съвет – Казанлък.

Картата „Актуализация на плана за организация на движението в гр. Казанлък“ eпубликувана в сайта на Община Казанлък www.kazanlak.bg към този материал, и ще бъде изложена в Центъра за информация и услуги в централната сграда на Община Казанлък.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram