Първи рожден ден чества пенсионерският клуб в Хаджи Димитрово

С много настроение, песни и торта със свещичка отбеляза на 11 юли първия си рожден ден Пенсионерски клуб „Единство“ в с. Хаджи Димитрово. С подкрепата на кмета на селото Боян Атанасов, както и с много личен принос и ентусиазъм хората от третата възраст в населеното място, начело с председателката на клуба Анна Богданова, са превърнали сградата, където се помещава днес клубът, в приятно, чисто и уютно място за делнични срещи, разговори и задушевни тържества. По 50-60, че и повече жители на селото посещават ежедневно клуба.

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова поздрави жителите на Хаджи Димитрово, празнуващи рождения ден на своя клуб, и им пожела да са здрави,усмихнати, единни и все така позитивно настроени, защото само с позитивизъм и желание за добри дела се постигат успехи. Тя категорично заяви своята подкрепа и тази на Община Казанлък за жителите на населените места, като сподели, че средствата, предвидени в общинския бюджет за дейности по инфраструктурата, ще бъдат по равно разпределени между град Казанлък и населените места в общината.

Микровълнова печка бе подаръкът на кмета на община Казанлък за първия рожден ден на клуба, а домакините от своя страна бяха подготвили музикална програма, с която поздравиха своите гости.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram