„Брадвата“ Чаушев реже прехраната на шест деца

Потресаващата възраст на директора на Института по розата доц. Георги Чаушев (74 години) е показателна, че е назначен по партиен принцип в началото на февруари 2015г. Беше посрещнат като победител от свитата си.
Най-губещи от неговото управление се оказаха млади хора, майки. След спуснатите от Селскостопанската академия /ССА/ съкращения той заедно със своите приятели синдикалните лидери на Института, стовариха острата си брадва върху младите хора и изхвърлиха на улицата читав човешки материал. Без конкретна причина, без механизъм за подбор. Опоскване на човешки съдби, за да бъдат изпълнени безпардонните исканията на любимците на шефа.
От 25 института в системата на ССА, единствено в Института по розата е налице такава арогантност и жестокост, добила чудовищни размери. Фрапиращи случаи и злоупотреби с власт.
Чаушев възстанови на работа лице със 100% нетрудоспособност (негово доверено лице от миналото), за да изгони майка на 3 деца, с 27 години трудов стаж, с най-много познания и отлично справяне с работата. В този пъклен план съответно са намесени и протежетата на директора. Несменяемата от 20 години председателка на синдикалната организация на „Подкрепа“ заряза по средата на кампания частните дестилерии, където ходи да припечелва допълнително и дотърча в Института да подписва предизвестията на избраните от нея хора за съкращение. Опиянена от щастие подписа и предизвестието на многодетната майка и я изгони на улицата. „Браво, Юлия, истинска героиня, сигурно и ръководството на КТ „Подкрепа“ е във възторг“. Добре, че Чаушев е директор да покаже „величието“ и „способностите си“.
Показателно е и отношението на шефа и кликата му спрямо раково болна жена, на която смениха позицията и намалиха заплатата.
В момента лансираните от Чаушев са за пореден път в отпуски и развиват частна дейност, паралелна с тази на работното им място. Докато си изкарват допълнителен годишен доход, шест деца чакат безработните си родители да получат обезщетение от борсата.
Това е грозната истина в Института по розата – нагло препускане из властта и разгул.
Управлението на Чаушев – болка за България!

Вътрешен човек

На снимката горе: Напуска ли бавно доц.Чаушев Института?

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram