Бедо с две международни награди

Казанлъшкият фотограф-художник Бедрос Азинян е отличен с два медала от международни фотоконкурси. Със златен медал от Фотографско общество на Америка, PSA, бе отличена снимката му на голо тяло в Четвъртия Международен фото салон Пловдив 2017  

Тази година в конкурса премериха сили, майсторство и класа 388 професионалисти и любители фотографи от 52 държави, от 6 континента с общо постъпили 4979 фотографии в шест раздела. Едва 150 фотоса намериха място във финалната изложба от международния конкурс.

От Международния фотоконкурс в Куманово Бедо е отличен със сребърен медал за снимката „Игра на момчета и момичета“. В конкурса участваха автори от 56 държави.

Любопитното и при двата художествени кадъра, с които казанлъчанинът успя да впечатли международното жури е, че са правени преди 15 години, преди бума на дигиталната фотография. Фотосите са правени по класическата техника за заснемане с лента и проявяване на изображенията, за което се изискват изключителни познания в областта на фотографията.

Честито на Бедо и всички са в очакване на поредните спиращи дъха и провокативни фотоси, с които да ни изненада.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram