Наградиха служители на ОДМВР – Стара Загора за постигнати високи резултати

Служители на ОДМВР – Стара Загора бяха наградени за постигнати високи резултати в служебната дейност и по повод отбелязването на празника на служителите на МВР – 5 юли.

За професионално проведени комплексни оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия, в резултат на които е разкрит извършителя на жестоко убийство на възрастна жена в с. Медникарово, общ. Гълъбово, с колективна парична награда в размер на 2400 лв. от Министъра на вътрешните работи, са наградени 24 служители на РУ – Гълъбово, Сектор ПКП и Отдел „Разследване” при ОДМВР – Стара Загора.

За проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните му задължения, с грамота и отличие – „Обявяване на благодарност и парична награда в размер на 100 лв.”, от Директора на ОДМВР – Стара Загора, старши комисар Николай Кирков е награден гл. инсп. Павлин Цонев Коцев, началник на сектор „Охранителна полиция”, РУ – Казанлък.

За съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи, от Директора на ОДМВР – Стара Загора, старши комисар Кирков, с грамота и отличие „Писмена похвала” са наградени:

началника на отдел „Охранителна полиция”, ОДМВР – Стара Загора, комисар Илиян Георгиев Илиев;

началника на РУ – Казанлък, главен инспектор Стойчо Недков Крачолов;

началника на РУ – Раднево, главен инспектор Мирослав Милков Маринов;

началника на сектор КП, при РУ – Казанлък, гл. инсп. Христо Стефанов Петров;

началника на Участък – Павел баня, ст. инсп. Данаил Радианов Дамянов;

началника на Участък Гурково, ст. инсп. Огнян Константинов Гавазов;

С отличие „писмена похвала” и грамота, за постигнати високи професионални резултати и във връзка с професионалния празник на служителите на МВР, от директора на ОДМВР – Стара Загора и началниците на РУ в региона са наградени и още 179 служители на дирекцията.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram