Александър Георгиев извежда футболистите на „Розова долина” за първа тренировка

Досегашният ст. треньор на  мъжкия тим на «Розова долина» Александър Георгиев ще изведе отбора за първа тренировка в понеделник от 17:00 часа на ст. «Севтополис». До момента соченият за наставник на «розите» Ангел Станков – Геле не е подписал официално с футболния клуб за новия сезон.

Една немалка част от футболистите, сред които Иван Чергев и Теодор Кьосев ще се присъединят към състава на по-късен етап, съобщи председателят на УС на ФК «Розова долина» Кънчо Папазов. Сред новите попълнения в отбора за есента са възпитаникът на «розите» Димитър Вакавлиев, който в последните години игра в съставите на «Ботев» Гълъбово и «Верея». Влади Калайджиев също ще направи завръщането си в отбора. За последния сезон той се състезава за пловдивския «Евроколеж». Още е рано да се говори за окончателния облик на състава, ще се търсят и други нови състезатели, според нуждите на отбора, казват още от управата на футболния клуб.

През следващата седмица част от новите попълнения в «Розова долина» ще проведат първи тренировки на стадиона в Казанлък. По-късно ще се уговарят и контролите. За момента няма предвидени проверки, казват от ръководството на футболния клуб.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram