Благодарности за Община Казанлък от ОДК“Свети Иван Рилски“

От Общински детски комплекс „Свети Иван Рилски“ благодариха на Община Казанлък за изключително успешната учебна 2017/2018г. в нарочно писмо.

През изминалата учебна година над 900 деца и ученици са обучавани в 11 учебни форми, свързани с различни изкуства. Извън учебните и творчески занимания възпитаниците на ОДК са участвали в 148 национални и международни конкурса и състезания, на които са спечелили 428 индивидуални и групови награди:

–         363 са отличията на национално ниво със 102 първи места, 94 – втори и 66 – трети. Децата са получили 24 специални награди и 77 допълнителни.

–         64 приза са спечелили възпитаници на ОДК „Свети Иван Рилски“ пред международна публика, от които 33 са първи места, 10 – втори и 12 – трети. Специалните международни награди са 6, а допълнителните – 2.

Междувременно, ОДК заедно  Община Казанлък е бил домакин и организатор на 4 национални конкурса и 12 публични инициативи за млади таланти.

От ръководството на Детския комплекс посочват още: „Благодарим на община Казанлък, че ежегодно предоставя средства на ОДК“Свети Иван Рилски“, чрез които той да организира своята дейност и да развива талантите на децата и учениците в община Казанлък!“.

Пресцентър на община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram