Рожден ден и нов проект в първия ден от юли за Сдружение „Бъдеще за децата“

На 1 юли Сдружение „Бъдеще за децата” ще представи новия си проект „Гласът на децата”. Тогава е и рожденият ден на организацията, началото на „Лятна занималня – 2015” и първото събитие, което ще стартира – „Приказна седмица”. Новият проект на местната организация се финансира от Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икомическо пространство 2009-2014. Оператор на Програмата е Институт „Отворено общество” – София в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи”.
Местната организация подписа Договора за изпълнение на проекта „Гласът на децата” през месец май 2015 година. Проектът се реализира в период, когато Сдружението има нужда от провеждането на активна кампания за реализиране на един по-различен подход за привличане на общността в
дейностите на организацията. Всички инициативи ще доведат до включването на гражданите и активното им участие в работата на организацията, ще даде възможност, обществото да припознае НПО като положителна структура в общността.
На пресконференция ще бъде представена информация за проекта – цел, дейности, съпътстващите събития и др.
Срещата ще се води от госпожа Мария Гинева, изпълнителен директор на Сдружение „Бъдеще за децата” и Владислава Бумбалова, ръководител на проекта.
Представянето на проекта съвпада със старта на дейността „Лятна занималня”, която сдружение „Бъдеще за децата” организира за трета поредна година.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram