След кампания, организирана от Младежкото обединение на БСП в Казанлък, Детското отделение получи дарение

Акцията  се проведе  заради недостиг на средства в общинската болница

 

Дарение, осигурено от млади социалисти, получи Детското отделение в Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Христо Стамболски”  в Казанлък. Членове на Младежкото обединение в БСП-Казанлък занесоха 43 броя комплекти постелъчно бельо за леглата на малките пациенти и играчки за подобряване на болничния им престой.

„Около 1300 са пациентите, които се лекуват в Детското отделение през годината, най-амортизирани са чаршафите. Благодаря за кампанията и благотворителността, насочена към болницата”, отправи сърдечни думи към младите хора управителят д-р Кети Маналова – Владкова. Благотворителната акция, стартира в Деня на детето и целеше подкрепа на болничното заведение, заради недостиг на средства. В акцията се включиха и граждани чрез фейсбук групата на казанлъшките майки и симпатизанти на лявата идея.

„Благодарение на дарителската акция педиатричното отделение се сдоби с прекрасно постелъчно бельо и играчки, така необходими за малките ни пациенти. Сърдечно Ви благодарим, уверяваме Ви още от утре влизат в употреба”, категоричен бе началника на отделението д-р Стойко Стойков, който със задоволство прие, заедно  с дежурния си екип, доброволците и дарението им.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram