Излезе окончателното класиране за прием в първи клас и подготвителни групи в училищата

Всеки родител може да провери резултатите от третото, окончателно класиране на https://school.kazanlak.bg  за първи клас и https://school.kazanlak.bg:8443 за подготвителни групи в училища. Съгласно графика на дейностите, записването на класираните деца ще бъде извършено от утре, 26.06.2018 г., вторник до 27.06.2018 г., сряда, включително в училищата, където са приети.

Класираното дете се записва само при наличие на пълен комплект от документи, декларирани в Заявлението. При установени несъответствия и/или неактуалност на заявените данни, детето няма да бъде записано и отпада от приема.

Новата електронна услуга на Община Казанлък стартира на 25 май, т.г. и е в съответствие с разпоредбите на Закон за предучилищното и училищното образование и Наредба № 10 от 01.09.2016 г. за организация на дейностите в училищното образование.

Пълният график за прием в училищата може да бъде разгледан на страницата на Община Казанлък в раздел „Дирекции и отдели“ – „Хуманитарни политики“ – „Образование“ – „Училища“, както и на https://school.kazanlak.bg за първи клас и https://school.kazanlak.bg:8443 за подготвителни групи в училища.

Пресцентър на община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram