„Лястовицата“ Денис Искрев стана трети днес в критериума за Купа Обзор

Веригата от състезания на шосе от програмата на Черноморската колоездачна лига “Спринт“ продължи с 9-ти кръг – за купата „Обзор“ – на 24 юни, вторник, когато е официалният празника на морския град.

Критериумът е за момчета 4-5 клас участва и колоездачът на „Лястовица 1905“ Денис Искрев, който завърши трети в групата си.

В състезанието край Черно море участваха и момчета 6-7 клас и юноши младша възраст, което е предпоследното изпитание за тези възрастови групи.

Трасето бе дълго 1.2 км и беше преминавано различен брой пъти от отделните групи, като отново имаше спринтове на всяка втора обиколка.

Домакините бяха подготвили като за празник в празника –награди и подаръци за младите бегачи – от градската управа, от традиционните спонсори на веригата, развръзката на която за крайното подреждане наближава.

Следващият старт ще е на 2 юли от 16 ч в пловдивското село Трилистник, където се намира щаб квартирата на един от основните спонсори на Черноморската лига – фирмата, производителка на спортни.Там надпреварата ще е само за момчета.

Краят на поредицата от надпревари, която зае стабилно място в колоездачния ни живот, ще е през октомври.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram