Диана Михалева е новият областен лидер на Младежкото обединение на БСП

Васил Самарски: Новата политика на лидера Корнелия Нинова ще се реализира, когато създадете силни младежки структури по места

 

Диана Михалева  е новият областен лидер на Младежкото обединение в БСП-Стара Загора. Това стана с явен вот на заседание на младите социалисти от областта, които отчетоха трети мандат от структурирането на Обединението. Те анализираха дейността и успехите и обсъдиха проблемите и добрите практики през отчетния двегодишен  период.

 

„На БСП е нужна нова енергия, инициативност и подкрепа. Новата политика на лидера Корнелия Нинова ще се реализира, когато бъдете активни и създадете силни младежки структури по места”, каза Васил Самарски, областен председател на БСП-Стара Загора, гост на отчетно-изборното заседание. Той им пожела воля за работа и им обеща своята подкрепа, като социалист с опит в политическия и в обществения  живот. Призова към отговорност и следване на политиката на националното ръководство, за да успее БСП на президентските избори. Младите червени изразиха специална благодарност към Васил Самарски и към народните представители Драгомир Стойнев, Георги Гьоков и Кирил Добрев, за организираните обучения, за подкрепата и участието им в младежките прояви, за защита интересите им и съдействието, което им оказват.

 

Досегашният лидер Климент Пенчев, навършил  своята младежка възраст, направи отчет на постигнатите резултати през неговия мандат и пожела на новоизбраното петчленно ръководство  успешни кампании. За зам.-председатели на  Областния съвет на Младежкото обединение бяха избрани Мария Бресковска-Стоянова от Казанлък и Златина Иванова от Опан.

 

Диана Михалева е  на 30 години. Тя е магистър по социални дейности и медиация. Завършила е и политическата академия на Националния политически институт на НС на БСП „Димитър Благоев“, в момента е координатор на Областния съвет на БСП-Стара Загора. Член е на Националния съвет на  Младежкото обединение и доскорошен общински младежки лидер в Стара Загора.

 

Областен съвет на БСП – Стара Загора

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram