Творилница на добродетели подготвят от Превантивно-информационния център по зависимости

С благотворителен базар на ръчно изработени цветни дарове и вкусотии „Творителница на добродетели – с дар за надежда и живот без зависимости”, Превантивно-информационния център по зависимости в Стара Загора ще събират средства за две каузи. Всеки ще има възможност да наддава за ръчно изработени предмети, рисунки, картички, украшения, кулинарни творения, за да подкрепи двете каузи на центъра.
На 26 юни, от 17.00 часа, във фоайето на Регионална библиотека „Захарий Княжески“ се събират средства за осигуряване на спортни уреди и условия за творчески занимания за пациентите с психични проблеми, породени от зависимост към наркотици и алкохол, в Държавна психиатрична болница – Раднево. От ПИЦ – Стара Загора се стремят да успеят да закупят и интерактивни пособия за нуждите на Центъра по зависимости, за да бъдат по-близо до модерния свят на младежите.
Под мотото „Творителница на добродетели – с дар за надежда и живот без зависимости”, и като част от ежегодната кампания „Усмивкова терапия“, за пети път в Стара Загора ще бъде отбелязан и Международният ден за борба с наркотиците и наркотрафика – 26 юни.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram