Феновете на ЦСКА в Казанлък с „Grande party“ за своята годишнина

Казанлъшката фен франкция на ЦСКА в Казанлък „Червени воини“ ще отпразнува подобаващо своята 20-та годишнина. На днешният ден преди 20-години е създадена една от най-старите фенски структури на армейците в България, а именно тази в Казанлък.

Армейците от града на розите са подготвили интересна програма за феновете на ЦСКА. Очакват се и легенди на клуба, като към днешният ден участие са потвърдили Георги Велинов-Джони, Петър Жеков, Иван Зафиров и др.

Началото на празненствата ще бъде даден с турнир по футбол за деца, който ще започне в събота от 09:00ч., на стадион „Севтополис 2 “. Участие в турнира ще вземат ФК „Розова долина“ Казанлък, ДФК „Филипов“ Казанлък, ФК „Металик“ Сопот, ФК „Олимпия спорт“ Стара Загора, ФК „Лидер“ Пловдив, ФК „Хасково“ Хасково.

От 16:00ч. фен клубът на „Червени воини“ ще бъде отворен за всички желаещи да го посетят и да усетят от магията на ЦСКА.

От 17:00ч. в Инфо Центъра на ул. „Искра“ 4 ще бъде прожектиран филм за историята на фен клуба.

След 19ч. празненствата се пренасят в ресторант „Капитал“, а малко преди 22ч. казанлъчани ще могат да се насладят на уникално „пиро-шоу“ пред ДК „Арсенал“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram