Група казанлъчани: Благодарим на ПРЕСС ТВ, че властта най-после ни чу!

 

Специална благодарност изказа на ПРЕСС ТВ група граждани, за това, че с излъчения репортаж за изскочилата на детска площадка змия, провокира Общинска администрация да си свърши работата, като окоси междублоковото пространство в зона „Суперцентър“ на Казанлък.

През целия ден още на 14-ти/събота/ общинските хигиенисти са косили мястото между блоковете в района на къща-музей „Чудомир“, съобщиха жители на адреси бул.“Ал.Батенберг“ №6, 8 и 10.

Миналата седмица там, на детска площадка, на сантиметри от майка с детска количка, изскочи почти двуметров смок и предизвика паника. На молбите на живеещите в района да бъде окосена тревата, още преди инцидента с влечугото, общинарите останали безмълвни и без реакция. Това накарало хората да организират събирането на подписка, за да им обърне мнимание управата и премахне буйните треви. Обитателите на два от блоковете вече са се разписали под молбата. Подписката не е депозирана пред местната власт, понеже смокът и видеото, излъчено от ПРЕС ТВ ускорили косенето.

За два часа окосиха, през цялото останало време косачите си почиваха“, разказа млада жена „Сега пък чакаме да дойдат да приберат купите с трева“.

Специални благодарности на телевизията! Медиите имат важна роля, да напомнят на управниците за наглед дребните проблеми на хората, затова се обърнахме към вас, имаше ефект“, подчерта баба на две внучета, играещи на площадката, където се появи посред бял ден смок.

 22222

33333

44444

111111

555555

666666

4444444444

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram