Кметът на село Дунавци – кмет на населено място за месец май

Гинка Богданова бе поздравена от Кмета на община Казанлък. Галина Стоянова отправи пожелания за още по-зелено Дунавци при връчването на Грамотата в началото на кметския полуден в сградата на Община Казанлък. От своя страна, Гинка Богданова благодари на екипа си от знаещи и можещи хора, с които се надява да направят Дунавци още по-приятно и приветливо място за живеене.

В общинската класация на кметовете по населени места през месец май жителите и приятелите им гласуваха в категорията „Природа за бъдещите поколения – озеленяване, паркове и околна среда“. Най-голям брой гласове в интернет събра кметът на Дунавци заради добрата поддръжка на местата за отдих в селото.

Сред успехите в своя мандат Гинка Богданова изтъкна откриването на здравен кабинет през декември, миналата година за 670-те жители на населеното място, отпушването на канализацията, монтиране на улично осветление, основен ремонт на гробищния парк и изграждане на частична ограда, новата селска чешма, работи се по монтиране на видеонаблюдение. В Дунавци продължава работата по асфалтиране на улици. Тази година се извършва третият етап от полагането на асфалтова настилка на ул.“Изгрев“ и започва първи етап на ул.“Мургаш“,  вече е насипана с фрезован материал е ул.“Лозана“.

Интернет вотът през месец юни за кмет на населено място в община Казанлък продължава в интернет страницата на Общината с категорията „Туризъм, традиции – наличие на хижи, почивни бази, къщи за гости, екопътеки, празници, традиции.

Пресцентър на община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram