Десислава Петкова: ЗА ФК „РОЗОВА ДОЛИНА“

Бъдещето на ФК „Розова долина“ било решено.

Няма да играят в „Б“ група.

Защото така решили общинското ръководство и трима-четирима бизнесмени.

Питам, кои сте вие да решавате съдбата му?

Преди да информирате футболистите и преди да откажете поканата положихте ли някакви усилия да проведете някакви разговори и да потърсите финансиране?

Каква е ролята на Президента на клуба?

Какво стана с италианецът, който прокламираха по медиите, че имал интерес или това беше поредния кьорфишек?

Вие трябва да положите усилия за да се случат нещата както искат казанлъчани – а именно отбора да играе в „Б“ група. Между другото дали е направен опит да се обедини бизнеса – или Розова долина се превърна в частен клуб, за който се сещаме само преди избори?

Около 500 -600 хиляди лева ще са нужни – толкова ли е трудно това? Ми само фирмите, където са спечелили обществени поръчки за милиони могат да отделят по някой лев и да помогнат. А когато Премиерът Бойко Борисов дойде на Празника ,защо не лобирахте за футбола на Казанлък, а предпочетохте да лобирате за руината „Бузлуджа“ и като матросовци бяхте строили футболистите. Ами като не може да се справите – питайте. Поне Стара Загора – на 30 километра е. Преди време когато стоеше въпросът дали ще го има „Берое“ – бизнеса на града се обедини. Кметът застана твърдо зад желанието на съгражданите си и ходи и търси и намери – и „Берое“ го има. А тук какво правим – с лека ръка казваме ,,НЕ ,,. Пари няма. Бъркате – пари за футбол има -намерете ги.

Спонсорират се разни халтури, плаща се за една камара глупости и по една камара договори – откажете се и ги дайте на футбола. Аз ви го казвам – защото аз съм ваш работодател – с гласа си съм делегирала правото ви да управлявате този град и затова сте длъжни да се вслушате в желанията на съгражданите си!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram