Право на отговор на Община Казанлък

Община Казанлък държи да уведоми обществеността, че никога по никакъв повод не си е позволявала да поднася неистини на казанлъчани. Също така умолява четящите и пишещите в сайта Пресс ТВ  да бъдат по-задълбочени и да осмислят посочените данни в отчета на кмета за 2014 г. В отчета ясно и точно е написано: „Възстановени тротоарни настилки –  позиция 3, ул. „Пейо Яворов“ – 850 кв.м“.

През 2014 г. са възстановени тротоарите, т.е. направени са нови тротоарни настилки по южния тротоар на ул. „Пейо Яворов“ от ул. „Д-р Стамболски“ до ул. „Хаджи Димитър“. Тази година беше възстановен тротоарът от южната страна на улицата в участъка от ул. „Д-р Стамболски“ до „Сити газ“.

Ул. Пейо Яворов“ не е преасфалтирана миналата година. Последното преасфалтиране на уличното платно е от 2008 г.

Община Казанлък за пореден път апелира преди да се публикува дадена информация, добросъвестно да се проверява, за да не бъдат подвеждани гражданите.

Пресцентър на Община Казанлък

Медийна група „Вис виталис“ отново припомня на Община Казанлък, че в анонса към рубриката „Новини от вас“ изрично е подчертано, че  „Редакцията на сайта не носи отговорност за написаното, анонимността на подалите сигнала е защитена.“

Рубриката е място за споделяне на вълненията, проблемите, впечатленията на казанлъчани, писмата са персонализирани, а имената на авторите се пазят в редакцията.

Отново публикуваме, на вниманието на кметската администрация, анотацията на рубриката „Новини от вас“:

nov vas

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram