Васил Самарски: БСП е в предизборна кампания!

 

БСП в Старозагорска област е втора по резултати след София област в страната на Евровота

 

Това показва анализът на резултатите на БСП от изминалите Евроизбори, направен на вчерашния Национален съвет на столетницата, в който участва и председателят на социалистите в нашата област Васил Самарски.

Вече сме в предизборна кампания, считаме че нови парламентарни избори са спешно необходими“, заяви Самарски, като подчерта още, че наложителният вот трябва да даде ново легитимно мнозинство в Парламента.

Това правителство изпълни успешно ролята си да възстанови нормалния живот на институциите и да отстрани полицейщината, наложена от ГЕРБ“, категоричен е областният председател на БСП.

На днешно заседание на председателите на общинските организации на левицата в Стара Загора е припомнен отличният резултат от седемте общини, където на изборите за евродепутати БСП изпревари ГЕРБ.

Ще работим в двата града Стара Загора и Казанлък, за да подобрим резултатите там, постиженията на правителството „Орешарски“ трябва да стигнат до повече хора. Не сме вкопчени във властта и за нас тя не е самоцел, важното е ГЕРБ да са извън управлението“, каза още Васил Самарски.

Според него БСП има морален проблем с ДПС и отношенията между двете политически сили ще бъдат преосмислени радикално.

Започваме работа по структурите, процедурите по номинирането на кандидати за депутати ще е отдолу нагоре, както винаги“, обясни Самарски

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram