БСП-Казанлък гласува доверие на Нинова на конгреса

Ръст от 6% в резултата на Евроизбори 2019 отчетоха казанлъшките социалисти. Сравнението е с изборите за европарламент през 2014г.

От местната БСП започват подготовката на изборна партийна администрация – председатели, заместници и секретари за СИК за местните избори наесен.

Шестимата делегати на конгреса заминават с възложен мандат от общинската организация да подкрепят лидера Корнелия Нинова. Те ще отнесат на висшия форум и позиция, съдържаща вот на доверие към лидерката.

Казанлъшките леви ще се представляват на конгреса от Георги Захариев, Радослав Мишев, Яница Станчева, Корнелия Владева, Румяна Друмева и Катя Киликчиева.

От БСП дадоха яснота и върху акцията със заявленията, подадени от казанлъшки майки до община Казанлък с желание децата им да лагеруват това лято в Равда. Акцията бе организирана от жените-социалистки, но от местната администрация са направили опит да издирват майките една по една, под предлог да им върнат персонални отговори. От БСП изрично са посочили адреса на партийния клуб – 1л.“Чудомир“ 1, където очакват отговорите на кмета, а в опита да бъдат търсени по домовете майките, смятат за част от практиката в община Казанлък недоволни от работата на властта да бъдат „респектирани“ вкъщи.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram