Избраха Царица Роза в Павел баня

Ангелина Иванова е новата Царица роза на Павел баня. Тя бе избрана на грандиозен спектакъл, приключил в късните часове на 7 юни в курортния град.

На второ място се класира Анастасия Димитрова, а на трето – Ирен Славова. Десет бяха претендентките за царската корона. Те дефилираха в три кръга – облечени в народни носии, спортно-елегантни дрехи и вечерно-официални рокли.

Всяко от момичетата имаше възможност и да се представи пред публиката, като разкаже за своите любими занимания, интереси и планове за бъдещо развитие.

С конкурса „Избор на Царица роза“ стартират официално проявите в рамките на традиционния за Павел баня Празник на розата и минералната вода, който ще продължи до неделя – 10 юни.

Паралелно с празника започва и Международният фолклорен фестивал с участието на танцови състави от България, Русия и Бесарабия. Акценти от събитията още са изборът на Цар на минералната вода, празничното шествие, което събира всички самодейни колективи от община Павел баня, както и кулинарното шоу „Селски дворове“, представящо характерните за региона ястия и специалитети.

http://pavelbanya.eu/

Снимка: Иваило Илиев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram