ОУ „Чудомир“ изпрати своите четвъртокласници с тържество и награди

68 деца, четвъртокласници от ОУ „Чудомир“,получиха свидетелствата си за завършен начален етап. Децата бяха поздравени на тържество пред сградата на учебното заведение. Своят поздрав поднесоха мажоретките от студио „Чудо“ и членовете на клуба по приложно колоездене, водени от преподавателя Йовка Пашова.
Сред получилите своите удостоверения за завършен 4-ти клас, при това с отличие, са и четиримата талантливи възпитаници за преподавателката Роза Крушева, които участваха в списването на книжката „Магията на думите“. Това са децата от 4 „В“ клас Теодор Господинов, Гергана Атанасова, Елизара Минчева и Андриан Димитров.
По примера на четвъртокласниците, и завършилите тази учебна година втори „А“ клас от студио „Приятели на книгата“ по проект „Успех“ с ръководител Зорница Колева, участваха в издаването на втората поред за класа книжка. Първата излезе преди година и съдържаше съчинения, написани от децата. Второто издание включва две приказни истории.
Студио „Приятели на книгата“ възнемерява да участва в издаването на още две книжки с истории, написани от децата до навършването на начален курс.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram