Община Казанлък с богата концертна програма за Празника на розата 2016

На 02 юни, 2016г., четвъртък празничната програма на Общината предвижда да подари на казанлъчани и гостите на града концерт на прочутия оркестър „Канарите“, с ръководител Атанас Стоев, който радва своята публика с настроение и веселие вече повече от 40 години. На сцената на площад „Севтополис“ от 18.00 ч. музикантите ще изпълнят любими тракийски мелодии.

Веднага следва друго културно събитие в 113-тите празници на розата – концерт на военния духов оркестър при 61 Стрямска бригада – Карлово на сцената на площад „Севтополис“, който ще започне в 20,00 ч.

В деня на Празника на град Казанлък – 3 юни тържествата ще завършат отново с концерт на сцената на площад „Севтополис“. Казанлъчани ще могат да се насладят на живо на мелодичните песни на младата формация на композитора Стефан Диомов „5-те сезона“.

Ден по-късно, на 4 юни, 2016 г., от 21.00 ч. същата сцена ще озвучат най-обичаните песни на Веселин Маринов, любим изпълнител на всички поколения.

Финал на Фестивал на розата 2016 на неделния 5-ти юни ще постави празничния концерт на известното музикално семейство от дует Севдалина и Валентин Спасови.

Пресцентър на община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram