Безплатното рекламно-информационно издание на прессгрупа „Вис виталис“ е сред вас за празника

20-хилядният тираж на безплатното рекламно-информационно издание на Медийна група „Вис виталис“, посветено на розовата фиеста 2019, е сред казанлъчни и гостите им.

То достигна до вас от екип на прессгрупата, който се постара да имате на разположение справочно-рекламната брошура преди празничните дни 31 май, 1и 2 юни.

Тази година безплатното издание е с увеличен брой страници, то съдържа освен справочна информация, но и много реклами на местни фирми, програмата с празничните събития до 8 юни, любопитни факти и подробности за забележителности в Розовата долина.

48-те страници луксозно издание стигна до жителите и посетителите на още три общини – Мъглиж, Павел баня и Николаево. То е подарък и символичен празничен жест към тях отстрана на медийната група и нашите бизнес-партньори в Долината.

В навечерието на 116-я празник на царицата на цветята в Казанлък многоцветното издание излезе за 15-ти пореден път.

В него ще откриете още кратка хроника на носителките на короната, избрани през 1979, 1989 и 2009 г., както и настоящата Вероника Кънева.

Медийна група „Вис виталис“ благодари на бизнес-партньорите си за дългогодишното доброто сътрудничество и честити на всички рекламодатели, казанлъчни и гостите на града тазгодишния празник на националния ни символ – розата!

Разгледайте Брошурата за Празникът на Розата Казанлък 2019

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram