Мария от „Антим I“ е изборът на читателите на Пресс ТВ за Царица Роза 2018

Мария Николаева Ненова от Средно училище „Екзарх Антим І” е събрала най-много гласове от галерията ни в www.presstv.bg, където читателите на сайта можеха да дадат вота си за най-подходящата да стане Царица Роза 2018. Гласуването приключи преди началото на официалната церемония по избора миналия петък вечер.

Мария ненова Снимка Йонко Русев

 

 

 

 

 

 

 

 

216 гласа рейтинг потребителите дадоха на Мария. Тя е зодия Лъв и споделила в предварителната анкета, че човекът с най-голямо влияние върху нея е баба й. Като малка е мечтала да бъде адвокат, а днес иска да реализира евро проекти в помощ на хората. Най-много се страхува да не загуби близките си хора. Смята, че най-лудото нещо в живота й е участието в този конкурс. Не приема любов от пръв поглед, защото трябва да опознае човека и да се влюби в душата му. Обича да бъде полезна на хората около себе си.

Втора по рейтинг в интернет пространството на Пресс ТВ е Елица Красимирова Славчева. Тя стана първа подгласничка на конкурса Царица Роза 2018 в петъчната вечер на сцената на Дома на културата „Арсенал“. Първа придворна дама е и в класацията на сайта ни.

Елица Славчева Снимка: Йонко Русев

 

 

 

 

 

 

 

 

Елица е абитуриентка от Профилирана хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий”. Зодия Стрелец е. Най-голямо влияние в живота й има нейната майка. Като дете е мечтала да стане ветеринар. Днес мечтае и учи, за да бъде зъболекар. Страхува се да не загуби близък човек. Най-лудото нещо, което е правила е скок от висока скала в морето. Категорично не вярва в любовта от пръв поглед. Обича да играе волейбол.

184 са точките, дадени в полза на Михаела Хаджиева. Тя е Царица Роза 2018. Избрана бе от жури на спектакъла в края на миналата седмица. На трето място са я класирали по точки читателите ни.

Михаела Хаджиева Снимка: Йонко Русев

 

 

 

 

 

 

 

 

Михаела завършва Профилирана Природо-математическа гимназия „Никола Обрешков”. Зодия Везни е. Човекът с най-голямо влияние в живота й е нейната майка. На 6 години си е представяла, че ще бъде адвокат, но днес мечтае за успешна кариера, като IT специалист. Няма страхове и нищо лудо не е правила в живота си. Вярва в любовта от пръв поглед, а в свободното си време обича да пътува и да опознава всичко около себе си.

Снимки: Йонко Русев и Община Казанлък

 

Мария Ненова е №1 в класацията на Пресс ТВ Снимка: Община Казанлък
Михаела Хаджиева е №3 класацията на сайта ни Снимка: Община Казанлък
Елица Славчева е №2 по рейтинг от читателите на Пресс ТВ Снимка: Пресс ТВ

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram