Новини от вас: Кметският пиар взе да издиша

С огромно учудване прочетох „новината” от общинския пресцентър как след среща на „уважаемата госпожа Галина Стоянова” с Ивайло Калфин, розопроизводителите щели да бъдат улеснение при наемането на сезонни работници.

Учудвам се от факта, че кметската администрация не е разбрала, че идеята за проект на Закон за изменение и допълнение на Кодекса на труда е от преди месец. Промените няма да касаят единствено работниците, които се наемат по време на розобера, както се опитват да ни втълпят от кметската администрация. Въпросните промени се предлагат след многократни срещи с земеделски асоциации и след съгласуване с министъра на земеделието. Ако „уважаемата госпожа Галина Стоянова” не знае в общината има не малък брой регистрирани земеделски производители, които биха се възползвали от промените в Кодекса. Община Казанлък не е само рози…

Кампанията по розобера започна, промените в Кодекса още не са весени в Народното събрани, или ….розите ще прецъфтят докато промените бъдат гласувани и приети.

Известен ли е вицепремиера, че „уважаемата госпожа Галина Стоянова” се опитва да си прави пиар на негов гръб. Издиша ли кметския пиар, та „уважаемата госпожа Галина Стоянова” взе да ходи лично по министерства, за да се запознава с работата на министрите и с докладите, които предстои да внасят!? Или пък въпросната среща е начин да се прикрие покриването на „уважаемата госпожа Галина Стоянова” през последните дни. Или пък ще се окаже верен слух, че „многоуважаемата Галина Стоянова“ е започнала совалките за изборите и по коалиционните партньори на ГЕРБ?

Мария Славчева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram