БСП с №15 е пътят към справедлива България в социална Европа

Победата на евроизборите от БСП са гаранцията за една справедлива България и социална Европа. Това заяви на среща с жители на град Николаево Янаки Стоилов зам.-председателят на БСП и депутат от Коалиция за България.

Изборите за европейски парламент са изключително за вътрешнополитическата стабилност, икономиката и сигурността на България. При предишното управление общини като Николаево, буквално бяха отписани от правителството. Сега се вижда подкрепата на кабинета Орешарски, подобрява се инфраструктурата, подкрепя се културата и институциите.

Янаки Стоилов предизборна среща Николаево

България  ще отстоява своите приоритети в Европа. Има възможност за справедливо  разпределение на европейските субсидии. Досега те се раздаваха, без да се отчита спецификата на отделни производства. Така изключително големи средства отиваха за големи агростопанства, което напрактика поддържа политиката за обезлюдяване на българското село.

Има коректни механизми  и БСП настоява за достойно заплащане за розопроизводството, овощни градини, зеленчукопроизводството, заяви Янаки Стоилов.

БСП е българската партия с най-социална и последователна политика заяви Стоилов, аплодиран от присъстващите на срещата.

Думите му бяха потвърдени и от кмета на Николаево Косьо Косев, който съобщи и за новината, че само след седмици започва реконструкцията на съборения още през 2011-та мост на крайпътния възел.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram