Най-много лъвици кандидатки за Царица 2018

Осем от казанлъшките абитуриентки, които участват в надпреварата за Царица Роза 2018, са родени под зодиакалния знак на Лъва. Тези представителки на най-царствената зодия са и най-много от всички претендентки за короната тази вечер.

По три са девойките от зодиите: Рак, Везни, Стрелец и Дева. Две от общо 26-те са вдишали първа глътка въздух по време на властването на Скорпиона, само по една красавица има от зодиите Водолей и Риби.

СУ „Антим I“ е изпратило най-много девойки на кастинга – 7. По пет са кандидатките от Математическата гимназия и ПГ „Св.Кирил и Методий“. Четири претендентки завършват ПГЛПТ, а две са зрелостници от Художествената гимназия. Три са пратеничките на ПГТТМ.

Тази година абитуриентки от ПГ „Иван Хаджиенов“ и Гимназия „Петко Стайнов“ няма да се включат в конкурса.

Общото между всички, пожелали трона на Царица Роза 2018, е че са повлияни от семейството и близките си. Вярват в любовта от пръв поглед, макар някои от тях да признават, че не са я изпитвали. На болшинството не им се е случвало нищо лудо досега.

Няма изненади и тази година в професионалната ориентация на кандидатките: право, медицина, бизнес,  IT, криминалистика, психология и икономика са сред предпочитаните специалности, които ще атакуват във ВУЗ-овете. Три момичета искат да станат педагози. Има и по-нестандартни желания за реализация в специалности като оперно пеене, лингвистика и кинезитерапия. Една от девойките вижда себе си като политик, а друга като световен модел.

 

Всички обичат разходките, спорта и забавленията. Част от тях си почиват с кулинария. Малцина са, но има и такива, които в свободното време се отдават на четенето на книги.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram