ИСКРА МИХАЙЛОВА в Казанлък: ДПС ИМА ОПИТ в Европейския парламент. Ние СМЕ СЕ ДОКАЗАЛИ там

ИСКРА МИХАЙЛОВА – кандидат за евродепутат от ДПС, се срещна с членове и симпатизанти на партията в Казанлък. Пред тях тя заяви: “Ако се създаде Европа на нациите, това означава, че Германия ще си инвестира в Германия и ще забрави това, което инвестира в България; Франция ще си инвестира във Франция; Италия – в Италия и т.н.
Кой български политик може да си позволи да говори за Европа на нациите? Само този, който си въобразява, че ние трябва да стоим непрекъснато на дъното. Защото тогава ще останем сами, без подкрепата на ЕС. ДПС ИМА ОПИТ в Европейския парламент. Ние СМЕ СЕ ДОКАЗАЛИ там. Нас Европа ни слуша и внимава какво казваме, когато й говорим за РЕГИОНАЛНА политика, ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ, за ПРАВА на човека и това, което България е постигнала – МИР, желание за РАЗБИРАТЕЛСТВО между хората, етническа, религиозна и културна ТОЛЕРАНТНОСТ.”
ИСКРА МИХАЙЛОВА припомни думите на ПРЕЗИДЕНТА НА партията на европейските либерали – АЛДЕ, който беше в България в рамките на кампанията за евроизборите и който каза: “Ние ИМАМЕ НУЖДА от ДПС! Ако аз можех да гласувам тук, щях ДА ГЛАСУВАМ за ДПС.”
Така че гласувайте с номер 20 за ДПС!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram