Повече грижа за обикновените хора поискаха редови социалисти

Грижата за обикновените хора от малките населени места да бъде на фокус в дейността на БСП поискаха редови социалисти от Стара Загора. На среща с депутата Георги Гьоков членовете на партийна организация „Възраждане“ 1 настояха и за повече дебати с представителите на ГЕРб особено на тема „Енергетика“ по повод внасянето на вот на недоверие към кабинета „Орешарски“. Да се попита кой продаде държавния дял в електроразпределителните дружества, кой разреши масовото изграждане на инсталации от възобновяеми енергийни източници и кои са собствениците им, предложиха редови социалисти. Според тях ГЕРБ си вкарва автогол с този вот на недоверие за енергетиката.
Пред съпартийците си Георги Гьоков разказа за работата на Народното събрание и на правителството. Той коментира и актуалната политическа обстановка. Разясни и значението на изборите за депутати в Европейския парламент. Гьоков изрази и дълбокото си убеждение, че на 25 май БСП ще бъде първа политическа сила и ще завоюва най-много гласове в евроизборите.
Старозагорският депутат и социалистите коментираха и злободневната тема за незаконните ромски къщи. Бе изразена подкрепа на действията на полицията, както и на становището на областния управител Живка Аладжова изразено при срещата с протестиращи граждани.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram