Новини от вас: Как Казанлък остана без журналисти?

Браво на Галина. Половината журналисти в този град ги купи, останалата част ги назначи на общинска служба. А на третата част – създава проблеми. Пиша това провокиран от най – новото назначение в Община Казанлък.

1.В отдел „Радостни обреди“ от днес е назначена бившия главен редактор на вестник „Седмица“ – Пламена Терзиева .Ами нормално – все пак нейния съпруг кмета на Ръжена е в ръководството на партия ГЕРБ, то не бяха и снимки на Галина с бебета и събирания по знайни и незнайни купони. Браво Пламена, навярно това ти е призванието!

 

 

 

 

 

 

2.Светлозар Стоянов –изгонен от града от Галина Стоянова. Кметицата продължава да доносничи срещу него.

 

 

 

3.Данаил Парнаров – въпросния бе купен след като Галина Стоянова му даде пари да издаде книгата си

 

 

 

4.Георги Манев – доскоро зависим от Галина Стоянова тъй като съпругата му беше юрист в Общината. И понеже той не тръгна да играе по свирката на кметицата при напускането на съпругата му от Общината –г-жа Манева се сблъска с редица проблеми.

 

 

5.Деляна Бобева – вече е купена след като Галина й плаща за да пише част от сценария на Празника на розата и назначи сина й на работа. Преди да се продаде Галина се обаждаше на шефовете й в Дарик да доносничи.

 

 

6.Десислава Петкова –днес кметицата събира всичко написано във фейсбук и ходи със Николай Златанов да предоставя папки по стар комунистически маниер на доносничеството

 

 

 

7.Иван Бонев – купен отдавна – въпросния получи пари за филм направен за Община Казанлък, който всяко дете от детската градина щеше да получи

 

 

 

8.Иван Янев – въпросната кметица отказва да му издаде скица за притежаван имот за да не би да пусне нещо срещу нея

 

 

 

9.Димир Говедаров – назначен на общинска служба в „полза на народа“ пише.

 

 

 

 

Мисля, че няма забравен журналист. Медийният комфорт е налице.

Дерзайте г-жо Стоянова!

Все още не купен журналист, пожелал анонимност

П.П  10. Да ме прости Диана Рамналиева, че я подминах, но за нея е най-добре никой да не се сеща – тя е от най-скъпо платените – дадоха й пари за сайта 5 минути, но нещо не се хареса на кметицата, та реши да й повери най-специалната мисия – съсипването на културния институт, все още наричан театър …сега е по-ниска и от троскота.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram