Искра Михайлова в Хаджидимитрово: Нас, представителите на ДПС, Европа ни слуша

Казанлъшкото село Хаджидимитрово посрещна по стар български обичай с хляб и сол кандидатите за евродепутати в ЕП от листата на ДПС. Председателят на областната структура на партията и народен представител Халил Летифов приветства кандидатите и подчерта, че изборите за ЕП са важни, затова е редно всеки да упражни правото си на глас.
От своя страна кандидатът на ДПС за евровота Искра Михайлова заяви: „Този месец съм на 20 години. Много млади хора има около мен в листата ни от ДПС и това е истински вдъхновяващо. Апелирам да подкрепите ДПС, защото е важно да сме в непрекъсната връзка с вас. Нас, представителите на ДПС, Европа ни слуша. И то много внимателно, защото ние предаваме на целия ЕС посланията, с които ни зареждате вие. Направете така, че отново Европа да ни слуша“.
Искра Михайлова е единственият български евродепутат до момента, председател на Комисията по регионално развитие в Европейския парламент.
Днес жителите на с. Хаджидимитрово имаха възможността да разговарят и с другите кандидати за евродепутати от ДПС, а именно: председателят на ДПС и водач на листата Мустафа Карадайъ, Илхан Кючук, Атидже Алиева – Вели – заместник-директор на фонд „Земеделие“, Антоанета Асенова – юрист по образование, работеща в Комисията по правата на човека и вътрешна сигурност в ЕП и която е част от ръководството на европейските млади либерали от ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram