Полицейска хроника

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е  образувано едно бързо полицейско производство, разкрити са две престъпления и са регистрирани пет кражби, съобщиха от полицията.
На 30 април в полицейското управление в Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 52-годишeн мъж от гр. Мъглиж, който управлявал автомобила си след употребата на алкохол по ул. „Христо Ботев” в града. Тестът с дрегер е отчел 1,59 промила. 
Във връзка с отразена кражба от двора на фирма в гр. Николаево, при която неизвестно лице бе отнело от там медни проводници, органите на реда от полицейското управление в Гурково установиха, че извършителят е на 25 години и живее в гр. Николаево.
На 30 април е полицейското управление в Гурково е получен сигнал от 54-годишен жител на Николаево, който заявил, че неизвестно лице извършило кражба от дома му на два стартера и два електрогенератора за товарни автомобили „ЗИЛ 555” и „ГАЗ 53”. От незабавно проведените оперативни мероприятия  е установено, че извършителят на кражбата е 25 годишен мъж от Николаево, който е задържан за срок до 24 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram