Общинският съвет на БЧК награждава свои активисти на 8 май

Общински съвет на Български червен кръст – Казанлък ще отбележи Международният ден Червения кръст и Червения полумесец  на 8 –ми май в в залата на ул. „Любомир Кабакчиев” № 6,гр. Казанлък.
За да се откроят заслугите и приносът на отделните личности в общинската организация (служители, доброволци, дарители, партньори, бенефициенти) в различните направления на дейността ще бъдат връчени червенокръстки награди и благодарствени дипломи на общински активисти и партньори.
Със званието „Млад отличник на БЧК”, медал и парична награда ще бъде удостоена Йоанна Нейкова, координатор на БМЧК,гр. Казанлък.
Ще бъдат връчени четири почетни грамоти за проявено човеколюбие и в знак на признателност за утвърждаване на хуманната същност на Червения кръст в интерес на обществото и държавата на дългогодишни доброволци при разпределение на Интервенционните запаси от Европейският съюз на територията на община Казанлък.
На четирима доброволци на БЧК ще се връчи  благодарствен диплом  за активна червенокръстка дейност.
Проявите  и инициативите ,свързани с Международния ден на Червения кръст и червения полумесец са мобилизиращ фактор за включване на общности и личности в подкрепа на многообразната дейност на Български червен кръст и набиране на нови доброволци.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram