Теодора Иванова във Фейсбук: „Царе на конспирацията“

Днес, на сесия на Общински съвет- Казанлък, Групата на БСП, бяхме наречени “ царе на конспирацията“, за това, че си позволихме да упражним правото си да задаваме въпроси и да търсим отговори от кмета.
Поводът беше зададен от мен въпрос към кмета относно предоставяне на допълнителна информация във връзка с даване на разрешение за срок от 20 години за ползване на минерална вода на физическо лице, чиито инвестиционни намерения са достояние само на общинското ръководство от ГЕРБ. Вместо отговор получихме обвинения, че „възпрепятстваме инвеститорите.“ Няма как да се съглася, че за неясни инвестиции се дава срок за ползване на минерална вода- 20 години, а на фирми с доказан принос в развитието на туризма в общината, собственици на хотелите „Зорница“ и “ Казанлък“- 10 години.
Не намирам нищо нередно в това, въпросният инвеститор да обясни пред Общинския съвет и гражданството какво точно предвижда да изгражда.
Не намирам за нередно и това да изразявам публично притесненията си, свързани с въпроси, касаещи общински и държавни ресурси.
С интерес ще следя как ще се развият инвестиционните намерения на въпросното физическо лице.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram