Светла Иванова представя своя книга в Казанлък

Певицата Светла Иванова, която тези дни разбрахме и че ще журира в конкурса Царица Роза 2017, ще представи в родния Казанлък за първи път нейната „Вълшебна книжка“, част от проекта й „тананикаща йога“ за родители и деца от 3-12 години.
В събота (13 май), от 12:30 часа до 13:30 ч. във Фоайето на ДК „Арсенал“ и от 14:00 до 15:00 ч. в парк „Тюлбето“ казанлъчани могат да се включат в откритите уроци с участието на Светла Иванова, да практикуват заедно йога, както и да чуят част от песничките за раздвижване към книжката, която авторката ще представи в града на розите.
Светла Иванова освен певица, е и писател, а йога практикува от 15-годишна възраст. Тя е сертифициран йога инструктор в редица направления. Преподава хатха йога, ащанга, виняса флоу, йога за бременни и деца. Създател е на проекта тананикаща йога за деца, в който съчетава музика и йога. Има издадени и DVD-та с практики – за бъдещи майки, за възстановяване след раждане, за родители и деца и йога у дома. „Вълшебна книжка“ е първата й детска приказка, умело съчетана с музика и йога.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram