Деан Косев за посланията на водата

Водата разкрива своите уникални форми и цветове на девствени места, високо в планината, в градовете и близо до тях не могат да се открият подобни форми. Това сподели Деан Косев, който представи в Казанлък своята изложба „Световете на водата“.

Магична, невероятна, за първи път виждаме нещо такова. Такива са част от коментарите на всички онези, които са видели фотокартините на Деан Косев, които са изложени в залата на музея по фотография в Казанлък.

„Не се опитвам да давам имена на всяка от снимките, сподели Косев. При всяка една снимка аз имам лично преживяване и се надявам всеки, който ги вижда също да открие нещо за себе си. За посланието на изложбата споделя, че живата вода, цветовете и формите й ни напомнят, че хората трябва да се огледат и разберат, че всичко се случва тук и сега, не утре или вдругиден.

Деян Косев е известен стоматолог в Казанлък. Фотографията и планинарството са  му е хоби, като това е неговата втора самостоятелна изложба. През 2011 година той изложбата  „Окъпани багри“, като тогава Експозицията включвате десетки негови цветни фотографии, в които доминиращата тема е водата и животът под водата.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram