Младежкото обединение в БСП: Управляващите да си тръгват!

Протестно автошествие с искане Община Казанлък да спре продажбата   на  лагера в Равда премина през Казанлък и населените места в района. Зад воланите на близо 100 автомобила застанаха млади, които категорично казаха: Не на продажбата! Против скандалното решение на местната власт от ГЕРБ и коалиция общинският имот на първа линия на морето да стане частен, при цена от 88 евро/кв.м. , се обявиха и  от Младежкото обединение в БСП.

 „Това, което се случва в Казанлък, не е частен случай, това е един модел, който ни се насажда 10 години от управляващите, днес – в Казанлък, утре ще е в друг град. Затова ние трябва да отстояваме каузите си и да правим всичко възможно управляващите да си тръгнат”. Това каза младежкият лидер в БСП Николай Бериевски, който дойде от София, за да се включи  в протеста на четири колела „Да си върнем Равда!”, подкрепи подписката и поздрави младите за начина, по който се борят за общинската собственост: „Видяхме как хората ви подкрепят и ви аплодират, когато преминаваше колоната. Вашата кауза е каузата на казанлъчани”.

 „С това показахме как се брани общинската и държавната собственост, която е наша, на всички,  тя не е на властта. Така няма да стане, управляващите просто прекалиха”, заяви общинският председател на МО Георги Михов на финала. Той благодари на младежите, че не са от страхливите, а с лицата си застават и бранят общото.

„Това, което се случва в Казанлък, не е частен случай, това е един модел, който ни се насажда 10 години от управляващите, днес – в Казанлък, утре ще е в друг град. Затова ние трябва да отстояваме каузите си и да правим всичко възможно управляващите да си тръгнат”. Това каза младежкият лидер в БСП Николай Бериевски- Пресс ТВ
Зад воланите на близо 100 автомобила застанаха млади социалисти от Казанлък, които категорично казаха: Не на продажбата на бившия лагер в Равда! Пресс ТВ

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram