#БСП: Младите в Казанлък показаха как се брани Равда

Николай Бериевски, председател на Младежкото обединение в #БСП: През абсолютно всички населени места, през които минахме днес, видяхме как хората застават зад вашата кауза, хората ви подкрепят, хората ви аплодираха, хората бяха усмихнати, когато виждаха колоната автомобили. Вашата кауза е каузата на казанлъчани. Това, което искам да ви кажа е да продължавате да се борите, да заставате зад своите идеи, зад своите каузи, тъй като хората са зад вас. Това, което се случва в Казанлък, не е частен случай, това е един модел, този модел ни се насажда 10 години от управляващите, днес е Казанлък, утре ще е друг град. Затова ние трябва да заставаме зад своите каузи, да ги отстояваме и да правим всичко възможно управляващите да си тръгнат.

Георги Михов, общински председател на МО: Искам да благодаря на всички приятели, на цялото Младежко обединение, че не сте от страхливите хора, които се крият вкъщи, а с лицата си застанахте и показахте как се брани общинската и държавната собственост, която е наша, не е на властта. Така няма да стане, управляващите просто прекалиха.

Пламен Караджов, председател на Групата съветници на БСП: Днес помогнахме град Казанлък и община Казанлък, гражданите й, да научат как много бързо управляващите решиха да продадат един терен на безценица, за да получат едни апартаменти, които са обещани. Затова бързат. Всичко се разпродаде за последните 6-7 години. Благодаря ви, че гласът ви беше чут и обществеността се насочи точно към този проблем.

Източник: БСП Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram